Velkovics Vilmos bűnei

Több van a rovásán, mint hinnénk.

2021. 01. 19. 16:10
null
Velkovics Vilmos Hír TV-s műsorvezető, az SZFE tanára. Fotó: Facebook/ Velkovics Vilmos újságíró Fotó: Fazekas Mate Kaba, Kert u.9
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban futótűzként terjedt a hír a balliberális médiában, hogy Velkovics Vilmos Hír TV-s műsorvezető a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára lesz. A hír természetesen felháborító, több okból is.

Velkovics Vilmos ugyanis nem elég képzett. A riporterecske, akinek megadatott azért néhány műsorvezetési lehetőség is, többek közt a Hír TV-n vezet beszélgetős műsorokat, esti hírelemző műsort és korábban a közmédiában vezetett reggeli műsort, rádiósként kezdte kicsit több mint húsz évvel ezelőtt, úgyhogy abban megállapodhatunk, hogy szinte a tojáshéj ott van a fenekén. Most az ilyen piszlicsáré Hégető Honorka-díját, meg ilyesmiket jobb, ha ki is hagyjuk. A zöldfülű riportert olyan, nyaralási desztinációknak is beillő helyekre küldték ki, mint Moszul. Egy korábbi interjúban gyakorlatilag saját magát leplezte le, amikor úgy fogalmazott, hogy a város iszlamisták általi ostroma idején „a front meglepően csöndes” volt. Pihengetünk, pihengetünk Velkovics úr, közpénzen?

Szintén Velkovics számlájára írható, hogy ezen a beállított képen a Windows kezdőképernyőt nézi úgy, mintha valami érdekfeszítőt olvasna, pedig csak elfelejtette a jelszavát Fotó: Facebook/ Velkovics Vilmos újságíró

Az is Velkovics számlájára írható, hogy nem RTL Klubos, ugyanis ha az lenne, akkor talán lett volna esélye, hogy korábban is bekerüljön az SZFE-re. De mire is gondolunk? Az egyetemen gyakorlatilag tobzódtak a baloldalhoz kötődő, RTL Klubos figurák:

  • Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, majd vezérigazgató-helyettese;
  • Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója;
  • Máté Krisztina és Bárdos András (RTL Klub, TV2), akik együtt szivaroztak és pezsgőztek egy kubai szilveszter alkalmával Gyurcsánnyal, Gyurcsánynével és Medgyessy Péterrel;
  • Pistyur Veronika, korábban az RTL és a TV2 szerkesztő-műsorvezetője;
  • Rangos Katalin (Klubrádió, Kotroczó Róbert korábbi munkatársa).
  • Egyszóval Velkovics Vilmos kinevezése felháborító, mondjon le!

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.