28 millió fontért kap csapattársat a Fradi volt védője

Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Everton klubrekordot jelentő 28 millió fontért leigazolta Romelu Lukakut.

BuL
2014. 07. 31. 10:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Everton szerda este közölte a 21 éves támadó szerződtetésének hírét, hozzátéve, hogy a játékos ötéves megállapodást írt alá.

Lukaku az előző szezont kölcsönben már az Evertonnál töltötte, 31 bajnoki mérkőzésen 15-ször volt eredményes.

A belga futballista 2011-ben az Anderlechtből igazolt a Chelsea-hez, de a londoniaknál kevés alkalommal jutott szóhoz kezdőként, majd a 2012/13-as idényben kölcsönben a West Bromwich Albionnál szerepelt.

Az Everton – amely bajnoki ötödikként érdekelt az Európa Ligában – hétfőn jelentette be, hogy négymillió fontért (1,56 milliárd forint) leszerződtette a Ferencvárostól Muhamed Besicet, a bosnyák válogatott középpályását, aki szintén öt évre kötelezte el magát a Goodison Parkba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.