Benedek Tibor nem lazsál, máris itt az új keret!

A szövetségi kapitány kedden délelőtt közölte, kik képviselik a magyar színeket az augusztusi Világkupa-tornán.

BuL
2014. 07. 29. 9:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti Európa-bajnokságon szerepelt csapat hoz képest négy változás van a Világkupa-tornára jelölt vízilabdakeretben. Nagy Viktor, Szivós Márton, Tóth Márton és Vámos Márton helyett Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián és Lévai Márton utazik a kazah fővárosba.

A névsor:
Decker Attila, Lévai Márton (kapusok)
Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Varga Dániel, Varga Dénes (mezőnyjátékosok).

Benedek Tibor a kerethirdetéssel egyidejűleg így fogalmazott: Vámos Marci manduláját ki kell venni, erre a leghamarabb sor kerül, amint a jelenlegi gyulladás elmúlik. A másik három játékos pedig pihenőt kap, ezért így alakítottam át a csapat szerkezetét. Kicsit másként fogunk játszani, de azt gondolom, hogy ez a felállás is sikeres lesz. Maximálisan meg vagyok elégedve a kimaradókkal, nem a teljesítményük miatt történnek a cserék.

A 13 játékos augusztus 7-én kezdi meg a felkészülést a világkupára, a 11-ével kezdődő héten közös edzések is lesznek a Budapesten tartózkodó japán válogatottal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.