Besic távozása után sem feledkezett meg a Fradi szurkolóiról

Muhamed Besic a Facebookon köszönte meg a Fradi szurkolóinak, hogy Angliába igazolása után is gondoltak rá.

MNO
2014. 07. 30. 9:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pár napja a Ferencvárosi Torna Club új stadionja előtt lévő kerítésen lóg egy felirat, amelyet a zöld-fehérek szurkolói feszítettek ki köszönetképpen a brazíliai világbajnokságot is megjárt egykori kedvencüknek. „Sretno Besic! Hvala ti za sve!” azaz: Sok szerencsét Besic! Köszönet mindenért!

Az üzenet a liverpooli csapattal éppen a Távol-Keleten készülő játékoshoz is eljutott, aki az egyik legnagyobb közösségi oldalon mondott köszönetet a gesztusért a Fradi szurkolóinak, ráadásul a borítóképét is erre az üzenetre cserélte le. A bejegyzés alatt egyébként rengeteg ferencvárosi szimpatizáns kívánt sok szerencsét Besic szigetországi karrierjéhez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.