Didier Drogba aláírt a Chelsea-hez

Visszatért a Chelsea-hez Didier Drogba: az elefántcsontparti támadó egyéves szerződést kötött régi-új klubjával.

KG
2014. 07. 25. 19:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A londoni egyesület pénteken jelentette be, hogy sikerült leigazolnia a 36 esztendős elefántcsontparti támadót. „Könnyű döntés volt. Mindenki tudja, milyen különleges kapcsolat fűz ehhez a klubhoz. Mintha hazatértem volna” – mondta Drogba, aki 2004 és 2012 között tíz trófeát nyert a Chelsea-vel, majd a kínai Sanghaj Senhuába szerződött, legutóbb pedig a török Galatasarayt erősítette.

A 2004-ben a Marseille-től 24 millió fontért megvásárolt Drogba 342 mérkőzésen 157 gólt szerzett a Chelsea-ben, a 2012-es Bajnokok Ligája-fináléban is betalált, majd a büntetőpárbajban a döntő tizenegyest is ő lőtte be.

A Premier League-ben legutóbb harmadik Chelsea augusztus 10-én a Ferencváros ellen lép pályára, akkor avatják fel a magyar klub új stadionját, a Groupama Arénát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.