Elrabolták Carlos Tévez apját

Elrabolták Carlos Téveznek, a Juventus argentin labdarúgójának édesapját Buenos Aires tartományban.

MNO
2014. 07. 29. 18:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elengedése fejében a helyi média közlése szerint milliós váltságdíjat követelnek az ismeretlen tettesek. Az eset kedd hajnalban történt, s még annyit tudni, hogy az emberrablók kisteherautóval útját állták az idősebb Tévezt szállító gépkocsinak, s őt is és az autót is magukkal vitték. Az áldozat kocsiját később a főváros Villa Devoto nevű részében megtalálták.

Az Európában légióskodó 30 éves Carlos Tévez, aki nem került be a nyári, brazíliai vb-n döntőig menetelt argentin válogatottba, tavaly nyáron váltott klubot: a Manchester City után az új szezonban már az olasz élvonalban, a Juventus csapatában szerepelt, a torinóiakkal bajnoki címet ünnepelhetett. Tévez 2006-ban a brazil Corinthianstól szerződött Angliába, ahol először a West Ham Unitedben, majd a Manchester Unitedben, később pedig a Cityben játszott. A támadó 2004 és 2011 között 62-szer szerepelt az argentin nemzeti együttesben, s 13 gólt szerzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.