Győzelemmel kezdett a Honvéd

Győzelemmel debütált a Budapest Honvéd kispadján az olasz Pietro Vierchowod.

KG
2014. 07. 26. 17:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az újonc Dunaújváros már az első félidő közepén nehéz helyzetbe került, ugyanis Villámot talpalásért azonnal kiállította a játékvezető. Az emberelőnyben futballozó Honvéd innentől átvette az irányítást, ám ez helyzetekben nem mutatkozott meg.

A kispestiek játékából a fordulást követően is hiányzott az átütőerő, ennek ellenére a 75. percben megszerezték a vezetést, Holender fejesét Milinte csúnyán bevédte. Néhány perccel a vége előtt bebiztosította győzelmét a Honvéd, Kemenes egy gyönyörű kifutást követően kirúgásból tökéletesen ugratta ki Youlát, aki lefutotta védőjét, és a kapuba emelt.

A slusszpoén azonban még hátra volt, ugyanis az „időhúzó” cserének szánt Traoré az első megmozdulásából a hálóba lőtt.

Budapest Honvéd – Dunaújváros PASE 3-0 (0-0)

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Farkas

gólszerzők: Holender (75.), Youla (86.), Traoré (93.)
kiállítva: Villám (26.)
sárga lap: Holender (43.), illetve Petneházi (63.)

Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovic, Alcibiade, Alexis (Fejes, 59.) – Godoy, Vécsei (Hidi, 86.), Nagy G. – Job, Youla (Traoré, 92.), Holender

Dunaújváros: Milinte – Villám, Gavric, Szekeres A., Csehi T. – Jakab, Lázár Zs., Böőr (Kocsis G., 61.), Petneházi, Pascua (Sóron, 88.) – Godslove (Peric, 81.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.