Kalmár Zsolt Németországba igazolt

A Győri ETO játékosa a német másodosztályban szereplő RB Leipzig csapatánál folytatja.

GB
2014. 07. 28. 13:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott középpályás kedden már Lipcsében lesz, és a Red Bull csoport egyik legdinamikusabban fejlődő klubjánál, a német másodosztályú RB Leipzig együttesénél kezdi meg a felkészülést – írja a győri labdarúgó klub honlapja.

„Nagyon jól éreztem magamat Győrben, hálás vagyok valamennyi edzőnek, a klub dolgozóinak, az akadémiának és persze a játékostársaknak, hogy itt nőhettem fel, hogy sokat foglalkoztak velem. Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor először léphettem be a felnőtt csapat öltözőjébe, magam sem gondoltam, hogy ennyire hamar azok után eljutok a magyar válogatottságig. Szeretném megköszönni a szurkolóknak azt a szeretetet, amit kaptam tőlük, ez mindig nagyon sokat jelentett számomra. Bízom abban is, hogy a csapat vissza tudja hódítani a bajnoki címet” – mondta búcsúzóul Kalmár Zsolt.

A labdarúgó az U-19-es válogatott tagjaként a hazai rendezésű Eb-n nemrégiben kiharcolta a részvételt a jövőre sorra kerülő új-zélandi futballvébén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.