Kikapott a Galatasaraytól a Honvéd

A Budapest Honvéd hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a Galatasaray együttesétől.

MNO
2014. 07. 27. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vendégek kispadján az az olasz Cesare Prandelli ült, aki a brazíliai világbajnokságon még a csoportkör után búcsúzó olasz válogatottat irányította. A törökök az első félidő végén Burak Yilmaz góljával szereztek vezetést, majd a BL 2012–13-as idényében a csoportkörben hat gólt szerző támadó büntetőből duplázta meg az előnyt. A kispestiek – akik szombaton a Dunaújváros 3-0-s legyőzésével rajtoltak az NB I.-ben – az utolsó pillanatokban Vernes szabadrúgásgóljával szépítettek.

Eredmény:
Budapest Honvéd–Galatasaray (török) 1-2 (0-1)
gólszerzők: Vernes (90.), illetve Yilmaz (36., 50., a másodikat 11-esből)

Honvéd:
Kemenes - Baráth, Kristi, Mello, Fejes (Alexis, 84.) - Hidi (Vadócz, a szünetben, Gazdag, 84.), Portilla (Kapacina, 52.), Mancini (Koszta, 71.) - Ihrig-Farkas (Prosser, 52.), Keita (Vernes, 58.), Traoré (Karacs, 84.)

Galatasaray:
Bolat - Sari (Hamit Altintop, 84.), Chedjou, Kaya (Balta, a szünetben), Telles - Inan (Kurtulus, 71.), Felipe Melo, Adin (Furkan Ozcal, 81.) - Colak (Gumus, 64.), Na Bangna (Amrabat, 59.), Yilmaz (Bulut, 67.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.