Klicsko megint röhögött Briggs provokációján

Shannon Briggs, a korábbi világbajnok megjelenik, ha kamera van a közelben és provokálja a nehézsúly legjobbját.

Deák Zsigmond
2014. 07. 30. 17:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A veterán amerikai bunyós korábban az Alex Leapai elleni felkészülés, illetve a sajtótájékoztatók, mérlegelések alkalmával is csinálta a fesztivált, legutóbb pedig a bolgár Kubrat Pulev ellen készülő ukrán klasszis edzésén jelent meg és műsorozott. Briggs a szokásos szövegeit óbégatta, miszerint ő az igazi bajnok, Klicsko egy hurka, aki senkiháziakkal bokszol, inkább vele kellene mérkőznie. Aztán az amerikai felment a szorítóba – ahol a világbajnok már bandázzsal a kezén melegített –, és ott csinálta tovább a fesztivált, nem lehetett tudni, hogy a néhol elég komolytalan színjátékból nem lesz-e valamelyik pillanatban mégis éles ütésváltás. Végül a szintén korábbi nehézsúlyú világelső Michael Moorer ugrott be a ringbe és taszigálta ki Briggst a szorítóból, aki néhányszor még odaszólt az ifjabb Klicskónak (a bátyjától, Vitalijtól olyan iszonyú verést kapott 2010 októberében, hogy három és fél évet kihagyott), majd távozott a floridai edzőteremből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.