Kondás Elemér: A visszavágó is nehéz lesz

A fehéroroszoknak minden tetszett Debrecenben, a végeredményt leszámítva.

FT
2014. 07. 30. 6:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozó után a szakvezetők a következőképpen értékeltek:

Kondás Elemér: „A BATE-tól azt kaptuk, amit vártunk, bebizonyosodott, hogy egy kiváló csapat. Küzdelmes, jó ritmusú meccset láthatott a közönség. Az elején voltak gondjaink, nem jól osztottuk el a területeket, de utána rendeztük a sorainkat. Szerencsére sikerült gólt szereznünk, és a végén növelhettük volna az előnyünket, de ők is sokat tartózkodtak a kapunk előtt. Jól játszottak a srácok, jól védekeztünk, kontrákat tudtunk vezetni, csak pontosabban kellett volna befejezni a támadásokat. Biztos vagyok benne, nagyon nehéz mérkőzés vár ránk Boriszovban is.”

Aljakszandr Jermakovics, a BATE Boriszov szakvezetője: „Jól éreztük magunkat az elmúlt két napban Debrecenben, minden tetszett nekünk, kivéve a meccs eredménye. Amire számítottunk, azt kaptuk ellenfelünktől. Színvonalas, jó iramú meccset játszottunk. Nagyon sajnáljuk, hogy nem használtuk ki a lehetőségeinket. A visszavágóig van időnk, hogy átgondoljuk, mi az, amit jobban tudnánk csinálni céljaink elérése érdekében, meg kell oldanunk azokat a feladatokat, amiket most nem sikerült. Hazai pályán is ugyanolyan nehéz meccsre számítok, mint ami itt volt, de vannak rejtett lehetőségeink, amit igyekszünk kihasználni. A továbbjutást illetően valamennyire csökkentek az esélyeink, de ha a Debrecen hazai pályán tudott nyerni, ugyanez nekünk is sikerülhet, így optimistán várjuk a visszavágót. Reméljük, otthon telt ház előtt léphetünk pályára.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.