Nem fosztogattak a Hungaroring környékén

Nem törtek fel, nem loptak el autót, nem történt rablás, zsarolás, illetve kifosztás.

SZN
2014. 07. 28. 10:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök 23 esetben tettek szabálysértési feljelentést. Az eljárások elsősorban közlekedési szabályszegések miatt indultak – olvasható a Police.hu oldalon.

Közölték: szexuális szolgáltatást hét nő kínált, közülük öt szabálysértési őrizetbe került. Velük szemben a Gödöllői Járásbíróság gyorsított eljárás keretében járt el.

A négy nap alatt 2687 esetben igazoltattak a rendőrök, 9 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elő a Hungaroring közelében. Helyszíni bírságot 67 emberrel szemben szabtak ki, iratok elvesztése miatt 20 embernek adtak igazolást – írták.

Közölték, hogy idén is mintegy 1500 rendőr vett részt a biztosításban. Minden szolgálati ág képviseltette magát, volt lovas, kutyás, motoros, gyalogos, gépkocsizó járőr, valamint bűnügyes munkatársak is dolgoztak egészen hétfő reggelig. A közlekedés zavartalan lebonyolítása érdekében a Készenléti Rendőrség helikopterének segítségével figyelték a Hungroringre vezető utak forgalmát és a parkolók telítettségét.

A magyar rendőrök munkáját idén is segítették lengyel, szlovák, román és osztrák kollégáik – írták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.