Németország diadalmaskodott a döntőben

A német válogatott nyerte a Magyarországon rendezett U19-es labdarúgó Eb-t.

SZN
2014. 07. 31. 20:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első félidőben a németek akarata érvényesült és a 39. percben Hany Mukhtar találatával meg is szerezték a vezetést. A fordulást követően már sokkal többet támadott a csoportkörben a magyarokkal azonos kvartettben szerepelt, Mészöly Géza csapatát 6-1-re kiütő portugál válogatott, több nagy lehetősége is volt az egyenlítésre, de az eredmény már nem változott.

Németország–Portugália 1-0 (1-0)
Szusza Ferenc Stadion, v.: Javier Estrada (spanyol)
gólszerző: Mukhtar (39.)
sárga lap: Kempf (74.), Holthaus (80.)
Németország
: Schnitzler - Akpoguma, Stark, Kempf, Holthaus - Öztunali, Kimmich - Brandt, Stendera (Lohkempe, 84.), Mukhtar (Shyre, 90.) - Selke
Portugália: André Moreira - Mauro Riquicho, Domingos Duarte, Joao Nunes, Rafa - Gelson Martins (Jorge Intima, 86.), Raphael Guzzo (Francisco Ramos, 59.),  Podstawski, Marcos Lopes, Ivo Rodrigues (Romário Baldé, 66.) - André Silva

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.