Ranieri vezeti a magyarok ellen Görögországot

A 62 éves olasz célja, hogy kijusson a csapattal 2016-os Eb-re. 800 ezer eurót kap ezért évente.

GB
2014. 07. 25. 17:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 62 éves olasz szakember pénteken írta alá két évre szóló szerződését, görög lapértesülések szerint évente 800 ezer eurót (247 millió forint) keres majd. Elődje, Fernando Santos saját kérésére távozott posztjáról a vb után, ugyanis klubcsapatot szeretne irányítani. A portugál tréner 2010-ben a német Otto Rehhageltől vette át a posztot, s a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon a negyeddöntőig jutott a görögökkel.

Ranieri elmondta, első számú célja, hogy a csapattal kijusson a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. A görögök a magyarok mellett a románokkal, a finnekkel az északírekkel és a feröerikkel szerepelnek majd azonos csoportban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.