Valdés és Guardiola újra együtt? Irány a Bayern!

Németországban kész tényként kezelik, hogy Pep Guardiola odaviszi a Bayernhez egykori kapusát, Víctor Valdést.

Ch. Gáll András
2014. 07. 27. 10:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Víctor Valdés március 26-án keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében a Barcelona–Celta Vigo spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Valdés időközben eltávozott a Barcától, s az AS Monaco leszerződtette négy évre a kapust.

Látszólag. Vagyim Vasziljev, a hercegség csapatának alelnöke azonban nemrégiben kijelentette, Valdés nem egészséges, ezért nem szerződtetik. Ginés Carvajal, a játékos ügynöke azonban váltig állítja, létezik a szerződés a Monacóval, s azt „be is fogják hajtani”.

Arról azonban szó sincs, hogy Valdés a II. Lajos Stadionban folytatná. Ehelyett könnyen lehet, hogy a Bayern Münchennél köt ki. Pep Guardiola, a bajnok és kupavédő bajorok szakvezetője ugyanis kijelentette, hogy már csak egy kapus kell Neuer mögé ahhoz, hogy teljes legyen a keret a 2014–2015-ös idényre. S a német sajtó biztosra veszi, hogy az a kapus Valdés lesz, Pep kedvenc játékosa.

Habár Valdés játékára november előtt aligha kerülhet sor, a kapust kívánatossá teszi az a tény, hogy ingyen igazolható, hiszen szerződése lejárt a Barcánál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.