Ekkora ziccert nem lehet kihagyni – a Diósgyőr meccsén sikerült

A Diósgyőr–Krasznodar EL-selejtezőn a magyar csapat kapusa és az oroszok támadója különös jelenetet adott elő.

WL
2014. 08. 01. 10:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két csapat debreceni mérkőzésén (a miskolciak stadionjában nem lehet európai kupameccset rendezni) a 74. percben a Diósgyőr kapusa, Antal Botond egy hazaadás után kezdett el cselezgetni, de túl hosszan tolta meg a labdát. Majd mikor kétségbeesetten a játékszer után kezdett rohanni, maga alá fordult a bokája, a labda pedig Vlagyimir Bisztrov, az oroszok támadója elé került, aki így az üres kapuval találta szembe magát.

A 47-szeres orosz válogatott szélső azonban biztosan nem ezt a jelenetet fogja majd unokáinak emlegetni, mikor kalandos pályafutásáról beszél majd nekik, ugyanis 16 méterről képes volt a teljesen üresen tátongó kapu mellé gurítani. Aztán a meccs legvégén lőtt egy laza, ámde annál szebb gólt, de azt már Ivan Radosnak, a Diósgyőr cserekapusának, ugyanis Antalt a szerencsétlen eset után sérülés miatt le kellett cserélni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.