Klicsko leöntötte az őt evés közben provokálót

Shannon Briggs ezúttal egy étteremben balhézott Vlagyimir Klicskóval, de a rövidebbet húzta, meg is sérült.

Deák Zsigmond
2014. 08. 03. 13:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb fejezettel bővült a Vlagyimir Klicsko–Shannon Briggs botránysorozat. A WBO szervezet trónján valaha ült amerikai veterán állandóan beleköt a királykategóriát évek óta uraló ukrán óriásba, legutóbb múlt héten előbb egy tengerentúli edzőteremben, legutóbb pedig egy hollywoodi olasz étteremben. Briggs berontott, majd azonnal provokálni kezdte Klicskót, aki egy idő után elveszítette a türelmét és leöntötte a hőbörgőt. Az inzultusból kisebb dulakodás alakult ki, amelyben a hírek szerint Briggs több sérülést is összeszedett (a sors pikantériája, hogy saját maga vágta meg a kezét, illetve a lábát egy üveggel...), és állítólag kórházba kerül, ahol össze kellett varrni a sebeit. Sokak szerint a balhék mind megrendezett jelenetek, s ha Klicsko túljut legközelebbi címvédésén a bolgár Kubrat Pulev ellen, akkor jöhet a „reklámozott” Briggs, akit egyébként az idősebb fivér, a már visszavonult Vitalij 2010-ben csúnyán megvert.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.