Már a 2. percben eldöntötte a meccset a Haladás

1-0-t játszott a Haladás a Kecskemét otthonában az NB I. második fordulójának szombati játéknapján.

MD
2014. 08. 03. 9:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Haladás a 2. percben egy ellentámadás végén gyorsan vezetést szerzett. A gól után mezőnyjáték folyt, a vendégek kontrái veszélyesebbek voltak. A második félidőben a Haladás pontosabb összjátékának köszönhetően őrizte előnyét, a hazaiak nem tudtak komoly gólhelyzetet kialakítani Rózsa kapuja előtt. A Kecskemét második mérkőzését is elveszítette hazai pályán.

NB I., 2. forduló:

Kecskeméti TESzombathelyi Haladás 0-1 (01)
Kecskemét, 1411 néző, v.: Farkas
gólszerző: Nagy O. (2.)
sárga lap: Bebeto (31.) Pilipovic (35.) illetve Szakály (11.) Fehér (51.) Katona (63.) Halmosi (90.)

Kecskeméti TE:
Tujvel – Botka, Karan, Lovric, Polyák – Szivacski (Patvaros a szünetben), Savic (Tölgyesi 62.), Pilipovic – Balázs, Bebeto, Gréczi (Novák a szünetben)

Szombathely:
Rózsa – Medgyes (Schimmer 72.), Fehér, Dvorschák, Devecseri, Katona (Jancsó 83.) – Nagy O. (Gaál 76.), Jagodics, Szakály, Halmosi – Radó

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.