Régi-új időszámítás kezdődik a holland válogatottnál

Pénteken munkába állt a holland labdarúgó-válogatottnál Guus Hiddink, aki a brazíliai vb után távozott Louis van Gaalt váltotta a padon.

BuL
2014. 08. 01. 15:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 67 éves szakember segítője kijelölt utódja, Danny Blind lesz, utóbbi a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság után veszi át a szövetségi kapitányi posztot. Hiddink munkáját Ruud van Nistelrooy, valamint kapusedzőként Patrick Lodewijks is segíti majd.

Hiddink 1994 és 1998 között már irányította a holland válogatottat, és az 1998-as franciaországi világbajnokságon az elődöntőig jutottak. Ezenkívül a Koreai Köztársaság, Ausztrália, Oroszország és Törökország válogatottját is vezette már.

Van Gaallal bronzérmet nyertek a hollandok a brazíliai vb-n, az edző azóta már a Manchester Unitedet irányítja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.