Volt fradistát igazolt a Fehérvár

Hat játékos érkezik és hat távozik a Fehérvár KC női kézilabdacsapatnál.

MTI
2016. 05. 31. 12:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint az NB I-ben hatodik, a Magyar Kupában negyedik helyezett klub keddi sajtótájékoztatóján elhangzott: a Siófoktól érkezik a 2013-ban világbajnok brazil Daniela Piedade, a román SCM Craiovától a vb-második szerb Jelena Zivkovic – ő a 2011–12-es szezonban az FTC-ben szerepelt –, a francia Nimes-től a szintén vb-ezüstérmes francia Claudine Mendy, Vácról Pelczéder Orsolya, a Kozármislenytől Vajk Eszter, valamint a Nemzeti Kézilabda Akadémiától Tornóczky Sára. Rajtuk kívül Deli Rita vezetőedző szeretne minél több fiatalnak lehetőséget biztosítani a felnőttek között.

Távozik Tápai Szabina, Emberovics Míra, Hrabovszky Helga, Herr Anita, Tanabe Juki, valamint Csáki Viktória.

A csapat célja, hogy a 2016–17-es idényben a magyar bajnokságban a legjobb öt között zárjon, és a nemzetközi porondon, az EHF-kupa és a KEK összevonásából létrejövő új kupában bekerüljön a csoportkörbe.

A keret jövő szerdáig marad edzésben, és a nyári pihenőt követően, július 18-ától készül az új szezonra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.