Ronaldo sirathatja a száztízmilliós Bentley-t az új edző miatt

Cristiano Ronaldo híres arról, hogy szereti a luxusautókat, és nemcsak gyűjti őket, hanem edzésre is azokkal jár. A Manchester United élére az idény végéig kinevezett új vezetőedző, Ralf Rangnick azonban eltilthatja a portugál sztárt az autócsodáitól.

Magyar Nemzet
2021. 11. 30. 19:32
Ronaldo
Villarreal v Manchester United - UEFA Champions League
VILLARREAL, SPAIN - NOVEMBER 23: Cristiano Ronaldo of Manchester United is seen during UEFA Champions League Group F match between Villarreal and Manchester United at Estadio de la Ceramica in Villarreal, Spain on November 23, 2021. Stringer / Anadolu Agency (Photo by STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Becslések szerint több mint húszmillió euró az értéke Ronaldo kocsigyűjteményének, amelynek egyik legfrissebb darabja egy 300 ezer eurós (mintegy 110 millió forintos) Bentley. Ezzel, de korábban Ferrarival és Lamborghinivel is lefényképezték már Ronaldót, aki éppen a Manchester United edzőközpontjába igyekezett.

Ralf Rangnick érkezése azonban új világot teremt a klubnál. – Ő rendkívül tapasztalt menedzser, aki két klubot is felépített a semmiből. Az MU játéka innentől szervezett lesz, ami nem jó hír a többi csapatnak – mondta a mentorának tartott Rangnickról a Liverpool sikeredzője, Jürgen Klopp. Úgy tűnik, a szervezettség a pályán kívüli dolgokra is kiterjed, beleértve az autóhasználatot.

A Marca szemlézte a Mirrort, amely arról írt, hogy információik szerint Rangnick az előző csapatainál csak a szponzorautók használatát engedélyezte a játékosoknak, és ezt a szabályt a Manchester Unitednél is be akarja vezetni. A hírek szerint Ronaldónak a státusából adódóan vannak kiváltságai az öltözőben, Rangnick azonban soha senkivel nem tesz kivételt. Ha így lesz, akkor az azt jelenti, hogy Ronaldo nem járhat többé edzésre a luxusautóival, hanem be kell érnie egy Chevrolet-vel, amely ugyan ma már nem a mezszponzora a klubnak, de továbbra is támogatója.

További érdekesség, hogy 2016-ban, amikor Rangnick még az RB Leipziget irányította, megkérdezték tőle, hogy kit igazolna le szívesebben, Lionel Messit vagy Ronaldót. A válasza?

– Egyiket sem, mert megvan a saját filozófiánk, amibe nem illenének, ráadásul már túl idősek.

Ronaldo akkor még csak 31 volt, ma már 36 éves. Vajon most mit gondol róla?

Borítókép: (Fotó: Anadolu Agency via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.