Tündéri: a Pérez balesete miatt síró kisfiút kiengesztelte a Red Bull + videó

Sergio Pérez a Formula–1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén történt balesetét nehéz szívvel figyelte egy kisfiú a lelátókon, de később hatalmas mosollyal az arcán hagyhatta el a Hungaroringet. A Red Bull ugyanis meghívta őt a garázsába, ahol a mexikói pilóta mellett Christian Horner csapatfőnökkel is találkozott.

2023. 07. 21. 19:11
PÉREZ, Sergio
Mogyoród, 2023. július 21. Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzõje, miután kicsúszott a pályáról autójával a Forma-1-es Magyar Nagydíj elsõ szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2023. július 21-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sergio Pérez nemcsak a Red Bullnak okozott bánatot azzal, hogy az első hungaroringi szabadedzésen a falhoz csapta az autóját, hanem a lelátókon ülő egyik kisfiúnak is, aki egyenesen sírni kezdett a történtek láttán. Az elkeseredett szurkoló a televíziós közvetítésben is helyet kapott, így Pérez is értesült róla, micsoda szívfájdalmat okozott. Kárpótlásképp a konstruktőri címvédő alakulat meginvitálta a kisfiút (és természetesen az édesapját) a garázsába, ahol életre szóló élményben volt része: a mexikói pilótával és Christian Horner csapatfőnökkel is kezet foghatott. Pedig látszólag csak félig-meddig volt az istálló szurkolója: a Red Bull-os baseballsapkája mellett az Alpha Tauri logójával ellátott póló volt rajta.

Borítókép: Sergio Pérez (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.