Laidouni visszatért a Népligetbe + videó

A Ferencváros egykori középpályása több régi játékostársával is tartja a kapcsolatot, rendszeresen beszélnek.

Magyar Nemzet
Forrás: FradiMédia2023. 08. 08. 15:15
Aissa Laidouni az FTC játékosaival a Népligetben Fotó: Adam Molnar Forrás: FradiMédia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német élvonalbeli Union Berlinben játszó kedden délelőtt érkezett az FTC–MVM Népligeti Sportközpontba. Orosz Páltól, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatójától átvette az előző szezonért neki járó bajnoki aranyérmet, és átsietett a Ferencváros férfi labdarúgóinak edzésére.

A társak hatalmas lelkesedéssel fogadták a középpályást, aki nyilatkozott a FradiMédiának:

Hogyan is felejthetném el a Fradit? Természetesen minden meccsét, minden mozzanatát követem a csapatnak, és bár a Bajnokok Ligája-selejtező sajnos nem sikerült jól, örülök, hogy azóta visszatért a helyes útra a gárda. Nagyon szorítok nekik, hogy ismét sikerüljön a főtáblára jutni, ezúttal az ugyancsak rangos Konferencialigában. Abban a sorozatban talán még tovább menetelhet a csapat, én nagyon fogok drukkolni nekik.

A tunéziai válogatott nem felejtette el a Fradit és az itt töltött időszakot, és tartja a kapcsolatot több egykori játékostársával is. Több barátja is van a keretben, akikkel napi szinten beszélnek, csetelnek, tudnak egymásról. Aissa Laidouni a drukkereknek is üzent:

Sosem fogom elfelejteni a Fradi-szurkolókat. Mindig a csapat mellett álltak, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz ez másként a jövőben sem. Hajrá, Fradi!

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor is köszöntötte közösségi oldalán a középpályást.

Jó, hogy beugrottál, Aissa! Neked is kijárt az előző szezonért a bajnoki aranyérem!

– írta bejegyzésében a klubelnök.

Borítókép: Aissa Laidouni az FTC népligeti edzőpályáján (Fotó: FradiMédia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.