Szoboszlai a Liverpoollal Szalai Ádám csodagólját másolta le + videók

A Liverpoolnak a Darmstadt elleni felkészülési mérkőzésen szerzett harmadik találata kísértetiesen hasonlított a magyar labdarúgó-válogatott egyik korábbi góljához. A közös pont Szoboszlai Dominik, az ő szöglete után tett csodát a németek ellen tavaly szeptemberben Szalai Ádám, hétfőn pedig Luis Díaz.

Magyar Nemzet
2023. 08. 08. 7:26
SZALAI Ádám; SZOBOSZLAI Dominik, magyar válogatott, Marco Rossi
Lipcse, 2022. szeptember 23. Szalai Ádám (b) csapattársával, Szoboszlai Dominikkal ünnepli gólját a labdarúgó Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, az A divízió 3. csoportjában játszott Németország-Magyarország mérkõzésen a lipcsei Red Bull Arenában 2022. szeptember 23-án. MTI/EPA/Filip Singer Fotó: Filip Singer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról beszámoltunk, hétfőn a Liverpool 3-1-es győzelemmel zárta le a felkészülési időszakot. Jürgen Klopp csapata a német Bundesligába most feljutott Darmstadtot múlta felül, részben Szoboszlai Dominiknak is köszönhetően, aki hatvan percet töltött el a pályán, és egy gólpasszt is kiosztott. A magyar válogatott csapatkapitányának szöglete után Luis Díaz egy remek sarkazós góllal állította be a 3-1-es végeredményt.

A szemet gyönyörködtető találat bennünk, magyarokban kellemes emlékeket idézhet fel. ugyanis tavaly szeptemberben a Németország ellen 1-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen kísértetiesen hasonló gólt szerzett. Az előkészítő pedig – mondanunk sem kell – akkor is volt.

Szalai Ádám gólja 0:25-től látható:

 

Borítókép: Szalai Ádám (balra) Szoboszlai Dominikkal ünnepli gólját a labdarúgó Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, az A divízió 3. csoportjában játszott Németország–Magyarország mérkőzésen a lipcsei Red Bull Arenában 2022. szeptember 23-án (Fotó: MTI/EPA/Filip Singer)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.