Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Egymásnak ugrottak a celebek, vevő volt rá a közönség + videó

A vívók múlt hét végi országos bajnokságát a Vívás mindenkié – Sztárok a páston! elnevezésű rendezvény vezette fel a Ludovika Arénában, a nagy sikerű gálán pedig a férfiaknál Dánielfy Gergő színész, énekes, előadó, a nőknél Kocsis Alexandra fitneszmodell diadalmaskodott.

2024. 05. 27. 14:55
A nőknél Kocsis Alexandra diadalmaskodott
A nőknél Kocsis Alexandra diadalmaskodott Forrás: Sulyok László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Vívószövetség a Mediaworks kiadócsoporttal közösen hozta össze a Vívás mindenkié – Sztárok a páston! elnevezésű rendezvényt, ezzel is népszerűsítve a vívást. Nyolc, a médiából is ismert sztár, neves művész – de azt is mondhatjuk: celeb – vállalta el, hogy felkészül a megméretésre párbajtőrrel: Barabás Botond, Ember Márk és Dánielfy Gergő színészek, valamint Danny Blue illuzionista alkotta a férfitorna mezőnyét, a nőkét pedig Gubik Petra és Kovács Patrícia színésznők, Kocsis Alexandra fitneszmodell és Kocsis Lilkó showtánc-világbajnok, akik hónapokon keresztül készültek erre a gálára. A mentoraik pedig nem akárkik voltak: a kétszeres olimpiai bajnok Nagy Tímea, az olimpiai bajnok Szász Emese, az olimpiai ezüstérmes Imre Géza és az olimpiai bronzérmes Somfai Péter.

A férfiaknál bizony olykor keményen egymásnak ugrottak a felek, a hölgyek igyekeztek „technikásabban” vívni.

A döntők után Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra vehette át a győzteseknek járó trófeát.

Ám ahogy Nagy Tímea mondta:

– Aki itt élvezte a vívást, az nyert is, és szerintem nem kérdés, hogy mindenki élvezte. S ez egy nagyon jó kezdeményezés lett arra, hogy népszerűsítse a vívást.

A résztvevők és mentoraik:

Fotó: Sulyok László

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.