Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megijedtek az Újpest szurkolói, mert egy fradista válthatja Mészöly Gézát

Amint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC nem hosszabbítja meg Mészöly Géza vezetőedző június 30-án lejáró szerződését. Az Újpesti Hírmondó úgy értesült, hogy már megvan Mészöly utódja, aki az NB I-be most feljutott Nyíregyháza vezetőedzője, Tímár Krisztián.

2024. 05. 27. 19:01
Tímár Krisztián a Nyíregyháza sikereinek egyik kulcsfigurája Fotó: Fotó: Kovács Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Délután eldőlt, hogy a következő idényben nem Mészöly Géza lesz az Újpest FC vezetőedzője. A lila-fehér klub a honlapján emlékeztetett arra, hogy az idény közben, februárban kinevezett szakember szerződése június 30-án lejár, egyúttal megköszönték neki mindazt, amit az Újpestért tett. Az, hogy Mészöly Gézával már nem tervez az Újpest, ahogy mondani szokás, benne volt a levegőben. A tréner elmondta, hogy a vezetés nem kereste meg, hogy a hosszabbításról tárgyaljon vele. 

Mészöly Géza után Tímár Krisztián?

Az Újpesti Hírmondó úgy értesült, hogy már megvan Mészöly Géza utódja, aki az NB I-be most feljutott Nyíregyháza vezetőedzője, Tímár Krisztián. Mi több, ezt már az elmúlt hét végén több forrás is megerősítette a lapnak. Ugyanakkor a klub erre nem kívánt reagálni.

Az Újpest szurkolói között azonban terjed a hír, a Facebookon a csapat szurkolói csoportjában is, és többen „megijedtek”. Tímár Krisztián ugyanis korábban játszott a Ferencváros csapatában – 2005 és 2007 között –, és ez nagyon csípi a lila-fehér drukkerek szemét.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.