Társai tudtára adták, mit nem szabad Szoboszlainak: beszélni + videó

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya Skócia az Európa-bajnokságon való legyőzését követően éppen a meccs utáni kötelezettségeit teljesítette volna, ha hagyják… A jókedvű csapattársak szórakoztatták egy kicsit a középpályást.

2024. 06. 24. 10:01
Szoboszlai Dominik boldogsága a Skócia–Magyarország Eb-meccsen
Szoboszlai Dominik boldogsága a Skócia–Magyarország Eb-meccsen Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha nehezen is, de elérte, amit szeretett volna a magyar labdarúgó-válogatott: vasárnap 1-0-ra legyőzte Skóciát , ezzel életben tartotta az esélyeit a csoportkörből való továbbjutásra. Nagy ünneplés kezdődött a pályán, és a játékosok öröme tovább is kitartott, Szoboszlai Dominik az Eb-meccs utáni interjúkat is mosolyogva adta. Akkor ért igazán fülig a szája, amikor egy-egy társa megjelent mellette…

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.