Anglia, Kína, Görögország? Ide tart Ádám Martin

Két, Dél-Koreában eltöltött év után új csapatát keresi Ádám Martin. A magyar válogatott támadóját már hazai és angol klubokkal is összeboronálták, de a harmincéves futballista egy harmadik országba tarthat, sőt, hamarosan alá is írhat új klubjához.

2024. 07. 20. 9:50
Ádám Martint több klubnál is szívesen látnák
Ádám Martint több klubnál is szívesen látnák Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ádám Martin az Európa-bajnokságon is közkedvelt figura volt, de azóta is nagy iránta az érdeklődés, már csak azért is, mert két év után elköszön, továbbáll Dél-Koreából, és az Ulszan Hyundaitól való távozása után az új csapatát keresi. 

Angol lapok tudni vélték, hogy a harmincéves csatár az angol másodosztályban szereplő Plymouth-hoz ír alá, hazai pletykák szerint Ciprusra is hívták, illetve Kínából mesés ajánlatot kapott, ám Ádám a válogatott miatt inkább visszatérne az öreg kontinensre, de nem Debrecenbe, mint azt korábban állították (majd cáfolták).

Arról szóltak görög sajtóhírek, hogy a támadó az Aszterasz Tripoliszhoz tarthat, napokon belül megszülethet a megegyezés. Ráadásul nem Ádám lehet a görög klub egyetlen magyar játékosa, az Aszterasz ugyanis középső védőt keres, és az egyik kiszemelt az azeri Neftci Baku futballistája, Tamás Márk.

Szintén görög információk alapján Ádámot az élvonal egyik újonca, a Levadiakosz is szívesen leigazolná, amelynek már van egy magyar játékosa Gróf Dávid személyében.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.