Az utolsó pillanatban rúgott góllal nyert a Puskás Akadémia

Az utolsó pillanatban szerzett góllal nyert a Puskás Akadémia a Honvéd vendégeként 1-0-ra a labdarúgó NB I 12. fordulójának zárómérkőzésén. A honvédos Gazdag lábáról pattant a labda Vanacek elé, aki bevágta azt.

Magyar Nemzet
2020. 11. 29. 20:55
null
Tujvel verve, Vanacek ünnepel Fotó: Árvai Károly Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kilencven percen át csak gyötörte egymást a két csapat. A 92. percben a Honvéd került helyzetbe, a csereként beállt Kamber lőhetett tisztán úgy 14 méterről, de a kaput sem találta el.

Kinyílt a kispesti védelem, az ellentámadásból helyzetig jutottak a felcsútiak. Már úgy tűnt, felszabadítanak a hazaiak, amikor Kiss Tamás célt tévesztett passza Gazdag lábáról visszapattant, éppen a csupán a 84. percben csereként beállt Vanacek elé, akinek nem jelentett gondot, hogy nyolc méterről a kapuba találjon.

A Puskás Akadémia a győzelemmel befogta a Paksot és az MTK-t a holtversenyes negyedik helyen, a Honvéd viszont maradt az utolsó.

Budapest Honvéd FC–Puskás Akadémia FC 0-1 (0-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.: Pillók

Gólszerző: Vanecek (92.)

Sárga lap: Lovric (9.), Kocsis, (59.), Hidi (74.), illetve Nunes (53.), Slagveer (67.), Knezevic (75.)

Honvéd: Tujvel – Mezgrani, Baráth, Lovric, Tamás – Ugrai (Balogh N., a szünetben), Bocskay (Kamber, 87.), Hidi, László (Kocsis, a szünetben) – Eppel, Gazdag

Puskás Akadémia: Tóth B. – Nunes (Deutsch L., 64.), Meissner, Spandler, Nagy Zs. – Urblik, Van Nieff – Slagveer (Weslen, 77.), Knezevic, Kiss T. – Mance (Vanecek, 84.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.