Berlini elismerés a Fradinak

Magyar Nemzet
2020. 01. 13. 12:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglepte a Ferencváros az Union Berlint. A labdarúgó NB I listavezetője, miként beszámoltunk róla, Benidormban edzőtáborozik, s két nap alatt két edzőmeccset is játszott. Pénteken 2-1-re kikapott a belga Genktől, majd szombaton a Bundesliga folytatását a tizenegyedik helyről váró Union Berlin volt az ellenfele. A Fradi ugyan ezúttal is alulmaradt (3-2-re), de még a berlini csapat edzője is dicsérte a magyar listavezetőt.

– Hat napja tréningezünk, míg a Bundesligában szereplő ellenfelünk egy hét múlva már tétmeccsen lép pályára. Jól futballoztunk, örültem, ahogyan játszani akartak a labdarúgóim – idézte a Fradi.hu Rebrovot. – A Ferencváros nekünk ugrott, meglepett minket. Ha a szezonnyitón Lipcsében pontot akarunk szerezni, nem mélázhatunk el olyan sokszor, mint ezen a találkozón – értékelte a mérkőzést a Kickernek Urs Fischer, az Union edzője.

A szintén Spanyolországban edzőtáborozó Fehérvár eddig egy meccset játszott, pénteken 1-0-ra kikapott a svájci másodosztályban szereplő Winterthurtól. Ma emeli a tétet: a szintén svájci, de első ligás Sionnal mérkőzik meg. A Puskás Akadémia szintén Spanyolországban hangol a január 25-i folytatásra, s szombaton ugyancsak svájci ellenfele volt, az első osztályú Luzern ellen dicséretes az 1-1-es döntetlen. Sőt, Hornyák Zsolt vezetőedző azt mondta a klub honlapján, sajnálja a kihagyott helyzeteket, mert megnyerhették volna a találkozót.

A Honvéd, a Mezőkövesd és a Paks Törökországban készül, a kispestiek tegnap a török első osztályú Gazienteptől 1-0-ra kikaptak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.