Öt csere és enyhítések a Bundesliga új idényében

A német labdarúgó-bajnokság első két osztályában a koronavírus-járvány alatt bevezetett öt cserelehetőség megmarad a 2021/22-es idényre is, ugyanakkor a mérkőzéseket ismét vendégszurkolók előtt rendezhetik a 3. fordulótól.

Forrás: MTI2021. 07. 15. 8:43
Bundesliga
Berlin, 2017. április 9. A Hertha BSC szrkolói csapatuknak az Augsburg ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkõzésén Berlinben 2017. április 9-én. (MTI/EPA/Felipe Trueba) Fotó: FELIPE TRUEBA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A liga bejelentette, hogy az öt cserére az idény végéig adtak engedélyt.

Az előző idényben a legtöbb összecsapást zárt kapuk mögött tartották, és később pedig az idegenbeli csapatok szurkolóinak tiltották az utazást. Most viszont a 3. fordulótól, augusztus 27-től a vendégdrukkerek ismét bemehetnek majd a stadionokba, ők eleinte a jegyek öt, majd később tíz százalékát vásárolhatják meg, amíg a pandémia miatt hozott korlátozó intézkedések érvényben vannak.

A Bundesliga 2021/22-es idénye augusztus 13-án rajtol, a címvédő Bayern München a Borussia Mönchengladbach vendége lesz a nyitónapon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.