Egy perc alatt két piros lapot kapott az AS Roma

A labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében a Spezia hosszabbítás után 4-2-re nyert a Roma otthonában. A meglepetéshez hozzájárult az is, hogy a fővárosiak a ráadást két piros lappal kezdték.

Magyar Nemzet
2021. 01. 20. 10:22
null
Forrás: Imago
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Olasz Kupa utolsó előtti nyolcaddöntőjét rendezték kedd este a római Olimpiai Stadionban, ahol a Spezia volt az AS Roma vendége.

A kiscsapat Galabinov büntetőjével és Saponara góljával negyed óra után 2-0-ra vezetett, ám innen még talpra állt a Roma. Az első félidő hajrájában Pellegrini értékesített tizenegyest, majd a második játékrészben Mhitarjan egyenlített.

A hosszabbítást viszont a lehető legrosszabbul kezdte a hazai csapat: előbb Mancini gyűjtötte be második sárga lapját a felezővonal közelében, majd a szabadrúgás után Pau López kapus tarolta le az ellenfél csatárát.

Kettős emberelőnyét pedig kihasználta a Spezia: a Roma-nevelés Verde, majd újra Saponara szerzett gólt. A 4-2-es idegenbeli sikerével a Spezia bejutott az Olasz Kupa negyeddöntőjébe, ahol a Napoli vár rá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.