Elodázta az Udinese a Juventus bajnokavatását

A Juventus 2-1-re kikapott a bennmaradásért küzdő Udinese vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság a 35. fordulójának csütörtöki játéknapján.

Forrás: MTI2020. 07. 23. 22:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A torinóiak a 42. percben Matthijs de Ligt átlövésével szereztek vezetést, a hazaiak az 52. percben formás akció és pontos beívelés után Ilija Nesztorovszki fejesével egyenlítettek. A Juventus az egész mérkőzésen aktívabb és kapura veszélyesebb volt ellenfelénél, de ezúttal ez még a döntetlenhez is kevés volt, mert a 92. percben Seko Fofana egyéni akció végén megszerezte a győztes találatot.

Az Udinese legutóbb 2015 nyarán győzte le a Juventust, amelytől azóta a bajnokságban egy döntetlen mellett hétszer kikapott.

A Zebrák győzelemmel megszerezték volna sorozatban kilencedik, összességében pedig 36. bajnoki címüket, így viszont három körrel a vége előtt maradt a hatpontos előnyük a második Atalantával szemben.

Serie A, 35. forduló:

Udinese-Juventus 2-1 (0-1)

szerdán játszották:

Internazionale-Fiorentina 0-0

Lecce-Brescia 3-1 (2-0)

Sampdoria-Genoa 1-2 (1-1)

SPAL-AS Roma 1-6 (1-2)

Torino-Verona 1-1 (0-0)

Parma-Napoli 2-1 (1-0)

kedden játszották:

Sassuolo-AC Milan 1-2 (1-2)

Atalanta-Bologna 1-0 (0-0)

később:

Lazio-Cagliari 21.45

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.