Fiola elnézést kért a gólöröméért, amivel ijedtséget okozott

Fiola Attila szombaton hatalmas boldogságot okozott labdarúgó-válogatottunk rajongóinak, hiszen megszerezte az első magyar gólt az Európa-bajnokságon, ami ráadásul pontot ért a világbajnok Franciaország ellen az 1-1-re végződött találkozón.

Magyar Nemzet
2021. 06. 20. 15:59
Fiola Attila
Budapest, 2021. június 19. Fiola Attila ünnepel, miután gólt szerzett Franciaország ellen a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

az öröm mellett ijedtséget is okozott: gólja ünneplésekor a nézőkhöz rohant, ezzel igencsak meglepve a Puskás Aréna műsorközlőjét, ugyanis a kordon átugrása után éppen az ő asztalánál landolt. A Fehérvár játékosa a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Instagram-oldalán üzent Szalay Editnek, elnézést kérve tőle:

„Szia, Edit! Ne haragudj, hogy tegnap így rád rontottunk, de ez életünk egyik legszebb pillanata volt. Láttuk, hogy az ijedtség után nagyon örültél a gólunknak, és minden rendben veled. További jó munkát az Eb-n!” – hangzott el a videóban.

Emiatt kért bocsánatot csapatunk góllövője:

Kövesse a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.