Kereken húsz góllal jobb most a Győr a Fradinál

A Győr tizenhét góllal, 37-20-ra nyert, az FTC viszont három góllal, 22-19-re kikapott a női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A két csapat teljesítménye között tehát húsz gól a különbség, de ettől mindkettő továbbjuthat, hiszen a visszavágón a Fradi is ledolgozhatja a Podgoricában kapott háromgólos hátrányt.

Magyar Nemzet
2021. 03. 07. 17:40
null
A Fradival nem sikerült menetelni a BL-ben Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vízilabdameccsnek indult, a 24. percben 6-6 volt az állás... Maradjunk abban, inkább itt is, ott is a gyenge támadójáték, semmint a szenzációs védekezés miatt esett szokatlanul kevés gól. Aztán a Buducsnoszt szedte össze magát hamarabb, 11-7-re hozta az első félidőt.

A folytatásban aztán magára talált a Fradi, és 16-14-re fordított. Sajnos a hajrá ismét a montenegrói csapaté lett, é 22-19-re megnyerte a találkozót.

Az FTC-ben Bíró jól védett, a védekezéssel, ahogy az eredmény is sugallja, nem volt gond, támadásban igazából csak Szucsánszki hozott jó teljesítményt.

A háromgólos vereség nem tragédia, ledolgozható a jövő szombati visszavágón. Különösen annak ismeretében, hogy a Fradi keretéből ezúttal Schatzl Nadine, Csiszár-Szekeres Klára, és Pásztor Noémi is hiányzott.

A másik magyar érdekeltségű párharcban a Győr, ahogy arra számítani lehetett, már az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást, idegenben 37-20-re nyert a Bietigheim vendégeként.

Ne feledjük, ha mindkét magyar csapat továbbjut, akkor a negyeddöntőben összetalálkoznak.

Női kézilabda Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzések: Buducsnoszt Podgorica–FTC-Rail Cargo Hungaria 22-19 (11-7), Bietigheim–Győri Audi ETO 20-37 (8-18).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.