Háfra Noémiról és Schatzl Nadine-ról egy szót sem!

Ambros Martín elhárította lapunk érdeklődését: a Győri Audi ETO hétfőn kinevezett vezetőedzője nem volt hajlandó értékelni leendő tanítványai, a jelenleg a Ferencvárosban játszó Háfra Noémi és Schatzl Nadine teljesítményét a tegnapi Magyar Kupa-elődöntő után. A spanyol edző viselkedése érthető: Háfra négy gólt szerzett az ETO ellen, Schatzl egyetlen egyet sem.

Szilágyi
2021. 05. 16. 13:29
FTC_Győr
Háfra négy gólt dobott leendő csapatának Fotó: Török Attila Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Fantasztikus munkát végeztek a játékosaim, az örömünket növeli, hogy a Ferencváros ellen nyújtottak remek teljesítményt. Tíz nappal a 31-22-es bajnoki győzelme után a Fradi nyilvánvalóan nagy önbizalommal érkezett a Magyar Kupa elődöntőjére. Az első perctől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést, úgy érzem, megérdemelten nyertünk – értékelt a Ferencváros elleni 29-25-ös diadal után Ambros Martín.

Győzelemmel tért vissza, a leendő játékosait nem értékelte
Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Lapunk kérdésére a visszatérő spanyol szakember elmondta, hogy a rendelkezésére álló szűk időkeret – négy nap – alatt a védekezést gyakorolta a csapatával. Ez nem meglepő, Martín az első győri korszakában is a zárt, szigorú védekezésre fektette a hangsúlyt, jóllehet, a támadó játék is gördülékenyen működött az ETO kreatív játékosaival. Csak védekezéssel nem tudott volna három Bajnokok Ligáját nyerni a Győrrel.

Érdeklődtünk afelől is, hogy az edző vajon hogyan értékeli a nyártól Győrbe szerződő és Schatzl Nadine teljesítményét. A balátlövő főleg a második félidőben volt aktív, négy góllal segített a Fradinak a felzárkózásban. A szélső viszont nem dobott gólt. Martín diplomatikusan elhárította az érdeklődést, hozzátette, hogy később, amikor mindkét játékos Győrbe költözik, nagyon szívesen hajlandó beszélni róluk, de amíg ellenfélként látja őket a pályán, eltekint az értékelésüktől.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.