Hat hét múlva útjára indul a gyönyör

Bár Javier Aguirre, a Leganés 61 éves mexikói edzője nem számít autentikus hírforrásnak, és egyelőre a La Liga honlapján sem erősítették meg az információt, mégsem hagyható figyelmen kívül a Marca Claro nevű mexikói online portálnak adott nyilatkozat. Ezek szerint június 20-án újraindul a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában a futball, a hátra lévő 11 fordulót július 26-ig lezavarják.

Ch. Gáll András
2020. 05. 08. 8:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ma, azaz május 8-án zöld utat biztosítanak az edzéseknek, hat hetünk lesz a felkészülésre, mert június 20-án újraindul a futball a La Ligában – nyilatkozta Javier Aguirre, a Leganés vezetőedzője a Marca Claro című mexikói portálnak. – A meccseket szombat és vasárnap, illetve szerdán és csütörtökön játsszuk a sűrített menetrend szerint, és július 26-ig befejezzük a bajnokságot. Bajnokot, kiesőket és feljutókat hirdetünk, öt hét alatt lemegy az egész.

Az információt egyelőre semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, de ha igaz az, amit Aguirre bejelentett, akkor a Bundesliga (május 16.) után újabb topbajnokságban kezdődik újra az élet. Aguirre arról is beszélt, hogy a sűrített menetrend miatt nem három, hanem öt cserére lesz lehetőség csapatonként és meccsenként.

A La Ligában még tizenegy forduló van hátra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.