Hívás Szoboszlainak: Szia, Zidane vagyok, várlak a Realba!

A német Bildre hivatkozva több külföldi lap megírta, hogy Zinedine Zidane személyesen hívta fel Szoboszlai Dominikot, hogy a Real Madridba csábítsa. Nemrég a királyi gárda még cáfolta az érdeklődését a magyar válogatott középpályás iránt, de elképzelhető, hogy változott az álláspontja.

Magyar Nemzet
2020. 12. 05. 12:15
SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik Fotó: - Forrás: MTI/AP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többek közt a spanyol AS is megírta a Bildre hivatkozva, hogy a Real Madrid januárban szeretné szerződtetni a Salzburgból Szoboszlai Dominikot, és ennek érdekében a királyi gárda edzője, Zinedine Zidane felhívta a húszéves magyar középpályást, hogy személyesen győzze meg a váltásról. Néhány héttel ezelőtt ugyancsak az AS jelent meg a címlapján azzal, hogy a spanyol sztárcsapat Szoboszlaira pályázik, ám akkor cáfolat is érkezett erre a klub részéről.

Az AS azt is tudni véli, hogy Zidane Isco utódját látja Szoboszlaiban, és már a következő hónapban a csapatában akarja tudni őt. A spanyol válogatott középpályást 2013-ban Európa egyik legnagyobb tehetségeként, 2012 Golden Boy-díjasaként szerződtette a Real, ám néhány fellángolást leszámítva azóta sem tudott vezérré válni a királyi gárdában. A Transfermarkt szerint ma már nagyobb Szoboszlai piaci értéke, mint Iscóé (25 millió euró a 20 millióval szemben), sőt az átigazolásokra szakosodott oldal lapunknak elárulta, hogy a magyar játékos ára akár 75 millióig növekedhet.

A Bild ugyanakkor megemlíti, hogy a Salzburg testvérklubjának számító RB Leipzig előrehaladott tárgyalásokat folytat Szoboszlai megszerzéséért. Mindenesetre egybehangzó sajtóértesülések szerint a következő hetekben eldőlhet a tehetséges középpályás jövője, amely akár Angliába is vezethet, hiszen az Arsenal és a Liverpool is figyelemmel követi a teljesítményét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.