Horváth Ferenc: Most éppen belehalok ebbe az egészbe

A Kisvárda elleni drámai vereség dacára a Honvéd vezetőedzője biztos abban, hogy bennmarad a csapata.

Magyar Nemzet
2021. 03. 07. 20:15
Honvéd edző
Horváth Ferencet megtörte a vereség Fotó: Török Attila Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy megírtuk, a Honvéd két másodperccel a mérkőzés lefújása előtt kapott góllal szenvedett vereséget a Kisvárda ellen a labdarúgó NB I 25. fordulójában. Horváth Ferenc, a kispestiek vezetőedzője letörten nyilatkozott a találkozó után.

– Nehéz bármit is mondani erről a mérkőzésről. Úgy vettem észre, hogy a Kisvárda abszolút visszaállt, arra várt, hogy mikor fogunk hibázni, végül ez a taktikájuk bevált. Próbáltuk nem siettetni a játékot, megtalálni a helyeket. A második félidőben ez sikerült is, veszélyesen játszottunk, ez rendben volt, de nem sikerült gólt lőni, a futball ilyen – mondta a találkozót értékelve Horváth Ferenc, majd kitört belőle, amit érez.

– Egy alanyt és egy állítmányt is nehéz most beletennem egy mondatba, most éppen belehalok ebbe az egészbe – jegyezte meg, majd hozzátette, biztos benne, hogy benn fog maradni a Honvéd az NB I-ben.

A teljes sajtótájékoztató:

Supka Attila jól ismeri a kispesti közeget, hiszen többször volt a Honvéd edzője, most azonban az ellenfél trénereként értékelt. Természetesen elégedetten:

– Úgy gondolom, amit felépítettünk erre a mérkőzésre, azt maximálisan meg tudtuk valósítani, még ha az utolsó pillanatban is szereztük a gólt. Nehéz időszakon vagyunk túl, próbáltuk a játékosokat mentálisan felkészíteni, hogy tudunk végre meccset nyerni. Az utolsó percben szerezett gól annak köszönhető, hogy jól védekeztünk, mostanra kezd igazán összeállni a védekezésünk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.