Hosszabbításos vereséggel rajtolt a magyar válogatott a a gdanski hokitornán

Forrás: MTI2019. 11. 08. 18:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbításban 4-3-ra kikapott az olasz csapattól a gdanski felkészülési torna pénteki nyitónapján.

Eredmény (a magyar szövetség honlapjáról):

Négy Nemzet Torna, 1. forduló:

Olaszország-Magyarország 4-3 (1-1, 0-1, 2-1, 1-0) – hosszabbítás után

magyar gólszerzők: Vokla (1.), Terbócs (31.), Erdély (47.)

Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány együttese már 40 másodperc elteltével vezetést szerzett, és az utolsó percet még 3-1-es előnnyel kezdte, ám A csoportos riválisa a dudaszó előtt 54 és 14 másodperccel is bevette a debütáló Adorján Attila kapuját, a hosszabbításban pedig megnyerte a találkozót.

A jövő évi ljubljanai divízió I/A világbajnokságra április 24. és 30. között kerül sor, a magyar válogatott ellenfelei a házigazda szlovénokon túl a dél-koreai, az osztrák, a francia és a román csapat lesznek. Az első két helyezett jut fel a 16 csapatos elitmezőnybe, az utolsó pedig kiesik a divízió I/B-be.

A magyar válogatott további programja:

szombat:

Magyarország-Japán 18.00

vasárnap:

Lengyelország-Magyarország 15.00

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.