Húrfeszítők

Talán eljött az idő, hogy a Bajnokok Ligája reformja és más nagyívű elképzelések mellett az UEFA szabályozza a játékosok és a játékosügynökök mozgásterét is.

2019. 07. 12. 13:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

és után Laurent Koscielny is úgy érezte, keménykedhet a klubjával. Napjaink futballjában nem történt semmi rendkívüli, gyakran felbukkannak sértett, az ügynökeik által feltüzelt vagy csak l’art pour l’art „megvilágosodott” játékosok, akik menekülnének a szerződésben rögzített kötelességük teljesítése elől.

Neymar meghosszabbította a szabadságát, szíve szerint nem Párizsban, hanem szeretett városában, Barcelonában landolna, amikor visszatér Európába. Griezmann szintén feszegeti a határait: az Atlético Madrid világbajnok játékosa megtagadta az edzésen való részvételt, ő is Barcelonába vágyik, és tökéletesen hidegen hagyja, hogy nap mint nap szerződést szeg azzal, hogy nem hajlandó beállni a sorba. Igaza van: következmények nélkül teheti, egyszer úgyis eléri azt, amit akar, és az Atlético úgysem tiltja le a játékengedélyét. A legújabb renitens az Arsenal jobbhátvédje, Laurent Koscielny. Ő kerek perec kijelentette, hogy nem ül fel az Egyesült Államokba tartó csapatgépre. Leginkább azért nem, mert jövőre lejár a szerződése, és most próbál kitáncolni belőle.

Talán eljött az idő, hogy a Bajnokok Ligája reformja és más nagyívű elképzelések mellett az UEFA szabályozza a játékosok és a játékosügynökök mozgásterét is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.