Két kézilabdázó visszatért a Ferencvároshoz, egy távozott

Szucsánszki Zita és Hornyák Dóra visszatért a Ferencváros női kézilabdacsapatához, amelyből távozik Mészáros Rea.

Forrás: MTI2019. 12. 06. 16:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a 2013-ban igazolt, 51-szeres válogatott beálló, Mészáros Rea előbb kölcsönbe kerül a Váci NKSE csapatához, majd nyáron végleg a nevelőegyesületéhez igazol a több játéklehetőség miatt.

Ugyanakkor visszatért a napi edzésmunkába, és ideális esetben a szezon folytatásában bevethető lesz Szucsánszki Zita és Hornyák Dóra is. Előbbi 136, utóbbi 25 alkalommal szerepelt eddig a válogatottban, és mindketten gyermekvállalás miatt szüneteltették pályafutásukat.

Az FTC-Rail Cargo Hungaria számára a bajnokság december 29-én, a BL-címvédő Győr elleni rangadóval folytatódik, a Bajnokok Ligájában pedig január 25-én kezdődik a középdöntő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.