Lépéselőnybe került a City

Josep Guardiola csapata a United 2-0-s legyőzése után egy ponttal előzi meg a Liverpoolt, kettőjükön kívül más már nem lehet bajnok, de csak a City tarja a kezében a saját sorsát.

Magyar Nemzet
2019. 04. 26. 10:36
Manchester United vs Manchester City
Leroy Sané rekordot jelentő gólt ünnepelt Fotó: MTI/EPA/Nigel Roddis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leroy Sané talán nem is tudta, hogy rekordot döntött. A manchesteri derbin ő szerezte a United ellen a City második gólját, és a csapat a 2018–­2019-es bajnoki évben a tétmeccseket tekintve 157 gólig jutott, ami eddig még egyetlen angol csapatnak sem sikerült. És még nincs vége, hiszen a City a PL-ben játszik még a Burnley-vel, a Leicesterrel és a Brightonnal, valamint érdekelt az FA-kupa döntőjében is.

Josep Guardiola csapata a United 2-0-s legyőzése után egy ponttal előzi meg a Liverpoolt, kettőjükön kívül más már nem lehet bajnok, de csak a City tarja a kezében a saját sorsát. A Liverpoolnak tehát mindhárom hátralévő meccsét – Huddersfield, Newcastle, Wolverhampton – meg kell nyernie, és közben muszáj szurkolnia a City ellenfeleinek, hátha valamelyikük meg tudja állítani a címvédőt.

Leroy Sané rekordot jelentő gólt ünnepelt
Fotó: MTI/EPA/Nigel Roddis

Közben a ­Profi Labdarúgók Szervezete nyilvánosságra hozta az év csapatát, amely a játékosok szavazatai alapján alakult ki, benne hét manchesteri és négy liverpooli játékossal: (Manchester City), Alexander-Arnold (Liverpool), van Dijk (Liverpool), ­Laporte (Manchester City), Robertson (Liverpool), (Manchester City), Fernandinho (Manchester City), Pogba (Manchester United), Sterling (Manchester City), Agüero (Manchester City), Mané (Liverpool).

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.