Magyar Kupa végtelenített kiadásban

Magyar Nemzet
2020. 07. 25. 11:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton megkezdődik a férfivízilabda Magyar Kupa monstre sorozata, amely a nyár során inkább a tavasszal elmaradt játéklehetőséget pótolja. Az 1. fordulóban a 16-os mezőnyt négy négyes csoportba sorsolták. A 2. fordulóban az 1. forduló eredménye alapján újraosztják a 16 együttest. A 3. fordulóban is szerepel mind a 16 csapat, csak éppen két csoportban. Ennek eredményei alapján a legjobb négy játssza a két elődöntőt, majd ezek győztesei kerülnek a döntőbe, amelyet augusztus 16-án rendeznek. A 16-os mezőny arról is árulkodik, hogy a magyar póló – leszámítva a Szombathely felnőttgárdáját – átvészelte a járványt. A csapatok alig várják, hogy végre játszhassanak, ahogy arról Varga Dániel, az OSC új edzője (Vad Lajos a Vasashoz szerződött) beszélt a szövetség honlapján: – A Magyar Kupa egyfajta visszajelzés arról, hogy vízilabdásként is vagyunk valakik. Hiszen – amit lehetett a meccseken kívül – már mindent csináltunk, végigvettünk, értem ezalatt a kondicionális fejlesztést, a technikát, a taktikát, a csapatdinamikát, a csapatszellemet, az egyéni képzést.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.