Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 17., vasárnap, Antal, Antónia napja
HÍR TV – TROLLFanyalog a baloldal a fiatalok adómentességéről.
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/sport/mesteredzok-tanacsado-testulete-okolvivas-8463441/

Együtt húznák ki a kátyúból a magyar bokszot

Megalakult a Mesteredzők Tanácsadó Testülete
Bajkai István, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke létrehozta a Mesteredzők Tanácsadó Testületét, amely tagjainak hatalmas tapasztalatával és szakértelmével hozzájárul a magyar ökölvívás felvirágoztatásához. Csütörtökön elnökségi ülést tart a MÖSZ, amelyen eldől, hogy a pályázatok értékelése után ki lesz az új szövetségi kapitány, a főtitkár és kik lesznek a régióvezetők.

Hétfő délután egymás után érkeztek a magyar ökölvívás élő mesteredzői – ez idő szerint hatan vannak – a Thököly út és a Stefánia sarkán lévő Thököly étterem kerthelyiségébe; Bajkai István, a szövetség elnöke hívta meg baráti vacsorára Csötönyi Sándort, Szántó Imrét, Kovács Lászlót, idősb Balzsay Károlyt, Szántó Józsefet és Szakos Józsefet, továbbá a sportág krónikását, a korábbi főtitkárt, a 90 éves Kincses Ferencet. Csötönyi nem szorul bemutatásra, több mint húsz éven át volt a MÖSZ elnöke, korábban szövetségi kapitány, Szántó Imre, a legendás szakember elsősorban az olimpiai bajnok Kovács István edzőjeként és persze szövetségi kapitányként írta be a nevét a magyar bunyó aranykönyvébe. Kovács László és idősb Balzsay is volt már szövetségi kapitány, Szántó József a moszkvai olimpia bronzérmesének, Váradi Jánosnak volt a trénere, Szakos József pedig a KSI-ben többek között Erdei Zsoltot trenírozta.

Együtt a bölcsek: Bajkai István elnök, Csötönyi Sándor, Kincses Ferenc, Szántó József, Szántó Imre, Szakos József, Kovács László

Szóval szakértelemben nincs hiány, mi tagadás, rá is fér mindez napjaink magyar ökölvívására.

– Azzal a céllal hoztam létre a Mesteredzők Tanácsadó Testületét, hogy közvetlenül az elnök munkáját segítse – beszélt a testület összehívásáról Bajkai István két nappal azok után, hogy szombaton Gyergyószentmiklóson lerakták a székelyföldi ökölvívó akadémia alapkövét. – Biztos, hogy meglesz a hozadéka annak, hogyha a szakmai kérdéseket igazi szakmai nagyságokkal tudjuk megbeszélni. Fontos, hogy a szakmai programokat szigorú szakmai felügyelet alatt bonyolítsuk le, ebben is lesz szerepe a Mesteredzők Tanácsadó Testületének. Másodsorban pedig a hagyományőrzés is célja ennek a testületnek, hiszen ezek a mesteredzők a múltban fantasztikus értéket hoztak létre a magyar ökölvívásban, ezzel gazdagítva a magyar nemzetet. Most az a célunk, hogy a mesteredzők segítségét is igénybe véve újból felhozzuk a magyar bunyót az őt megillető helyre.

Tudnivaló, hogy pályázatokat írt ki a szövetség a szövetségi kapitányi, a főtitkári és a régióvezetői pozíciókra. Lassan elérkezik a pályázatok kiértékelésének ideje.

– Olyannyira, hogy már el is érkezett, beérkeztek a pályázatok, s a csütörtöki elnökségi ülésen beterjesztjük a javaslatainkat az elnökség elé. Csütörtökön meglesz az új kapitány, a főtitkár és a régióvezetőket is megválasztja a testület. Szeretnénk, ha ezen a mai baráti vacsorán a mesteredzők is elmondanák a véleményüket a pályázatokkal kapcsolatban – közölte az elnök.

Szóval csütörtökön felszáll a füst, de ettől függetlenül is a Mesteredzők Tanácsadó Testülete mindenképpen erősíteni fogja a szakma befolyását a döntéshozatali folyamatokban.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kibújt a szög a zsákból

Felesége interjúban leleplezte Gyurcsány Ferencet
Csak a bankokat és a gazdaságot mentette meg a baloldal 2008–2009-ben, az embereket nem – derül ki Dobrev Klára leleplező interjújából, amelyet az ATV-nek adott.

Kamuhír-gyártó

Hadházy Ákos körül elfogyott a levegő
Hadházy egyéniben mindig elbukott, csak listáról jutott be az Országgyűlésbe.

Kiemelt

Milliók szabadulhatnak meg az osztatlan közös tulajdon terhétől
Az osztatlan közös területek rendezését eddig a hiányos földnyilvántartás is jelentősen hátráltatta.

Poszt-trauma

Számtanóra szociknak
Némely ellenzéki képviselők nemcsak a magyar nyelvhez hülyék, hanem a matematikához is.

Poszt-trauma

Légy résen!
Az ünnepelt kis jószág provokatív nevével könnyen bajba sodorhatja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet.

Poszt-trauma

Juszt László rárontott Szijjártóra
Jelentem: a suttyó karakter is betöltve.

Poszt-trauma

Újvörös plebejusok és patríciusaik
A szélsőliberálisok szerint csak nekik szabad szólni.

Aktuális

A gyerekek netes zaklatása bármikor megtörténhet
Az internetes zaklatás jele lehet a hirtelen hangulatváltozás, vagy a normális tevékenységek iránti érdeklődés elvesztése.

Fricz Tamás blogja

Ceglédi Zoltán politikai elemző korrekt döntést hozott
Ne legyünk teljesen elfogultak, ha látunk olyan jelenséget a balliberális ellenzéknél, ami legalább elfogadható!
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!