Milánóban belezúgtak Szoboszlaiba, alakul a transzfer

Olaszországból nagyítóval figyelik Szoboszlai Dominik minden mozdulatát, többek között a közösségi médiában tett bejegyzéseit is. Erre figyelt fel a legjobban értesült itáliai futballportál, a calciomercato.com: a Salzburg játékosának Insta-posztjához a Milan egyik játékosától érkezett pozitív jelzés.

Ch. Gáll András
2020. 05. 31. 9:04
null
Forrás: Instagram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Osztrák Kupa pénteki döntője után – amit 5-0-ra nyert meg a Lustenau ellen az RB Salzburg, miközben Szoboszlai remek szabadrúgásgólt lőtt és három további gólban volt benne – a magyar válogatott 19 éves támadó középpályása a következő szöveget posztolta Instagram-profilján: „Football is back and I like it. ÖFB Cup winners 2019/20... second in a row.” Azaz: Visszatért a futball, és én szeretem. ÖFB kupagyőztesek 2019/2020-ban, sorozatban másodszor.„

A bejegyzés alatt kezdtek gyűlni a reakciók, és hamarosan megérkezett a Szoboszlainál egy évvel idősebb Milan-csatáré, Rafael Leãóé. A portugál játékos egy olyan emojit biggyesztett oda, ami azt jelenti, hogy odavan a magyar játékos posztjáért. Erre honfitársunk egy piros szívecskével válaszolt...

Fotó: Instagram

A calciomercato.com mindebből azt a következtetést vonja le, hogy alakul Szoboszlai átigazolása a Milanba. Ez már csak azért is valószínű, mert szinte biztosra vehető, hogy Ralf Rangnick, a Red Bull frontembere, az RB Leipzig korábbi mestere lesz az AC Milan vezetőedzője. A honlap azt sem mulasztja el megemlíteni, hogy Szoboszlai előszeretettel nyaral Olaszországban, és Esterházy Mátyás, a játékos ügynöke többször is kijelentette, hogy a Serie A roppant versenyképes bajnokság és nagyon feküdne védencének, akit a portál „piccolo Milinkovic”, azaz „kis Milinkovic” néven emleget, Sergej Milinković-Savićhoz, a Lazio szerb sztárjához hasonlítva, és valószínű vételárát 25 millió euróra teszi.

Szóval, nagyon úgy néz ki, hogy Szoboszlai milánói szerződése sokkal több hírlapi kacsánál.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.