Mourinho mellőzött játékosa folytatta a látványos gólok sorát

Dele Alli gólt ollózott, a Tottenham Hotspur simán, 8-1-es összesítéssel búcsúztatta az osztrák Wolfsberger AC-t a labdarúgó Európa-ligában.

Magyar Nemzet
2021. 02. 25. 9:37
dele alli
Forrás: Sky Sports
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár az angol bajnokságban nem megy José Mourinho csapatának, az Európa-ligában az osztrák Wolfsberger AC nem okozott gondot, a Tottenham Hotspur 8-1-es összesítéssel jutott a második számú európai kupasorozat legjobb tizenhat csapata közé.

A második mérkőzés főszereplője a portugál mestertől általában kevés lehetőséget kapó Dele Alli volt. A Spurs korábbi sztárja góllal és két gólpasszal igyekezett bizonyítani Mourinhónak, hogy komolyabb szerepet érdemelne. A találata különösen szép volt, beleillene a héten készített összeállításunkba is.

https://streamable.com/a3loeo

Az Európa-liga további tizenöt párharc visszavágójával folytatódik csütörtök este, a nyolcaddöntők sorsolását pedig pénteken tartják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.