Önbizalom terén sem állnak jól az újpesti labdarúgók

Az Újpest edzője, Nebojša Vignjević szerint egyértelműen a piros lap volt a fordulópont Kisvárdán, az 1-0-ra elveszített mérkőzésen. A lila-fehérek jelenleg csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg a már kieső helyen álló Paksot.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2020. 05. 31. 11:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagyon csalódott vagyok. A mérkőzés sorsát eldöntő pillanat egyértelműen a piros lap volt. Az első félidőben mindkét csapat vezetett ígéretes támadásokat, a Kisvárdának is voltak helyzetei, mi viszont lőttünk egy kapufát. A második játékrészből alig telt el tíz perc, máris emberhátrányba kerültünk. Ez el is döntötte a mérkőzést, hiába tettek meg mindent a játékosaim az egyenlítésért – értékelt a Nemzeti Sportnak a Kisvárda elleni 1-0-s vereség után Nebojša Vignjević.

A járványhelyzet után újra indított magyar labdarúgó-bajnokságban eddig két meccset játszott Újpest, mindkét találkozót 1-0-ra veszítette el. A lila-fehérek trénere szerint az eredménytelenség hatással van a játékosok önbizalmára. – Gyenge a támadójátékunk. A bajnokság ezen szakaszában egyre lényegesebb ez a kérdés, és hiába az igyekezet, gólok nélkül nem tudunk meccset nyerni. Az önbizalom terén sem állunk túl jól, a hátralévő meccsek pedig eldöntik, hogy ebben a nehéz helyzetben ki az, aki képes lesz helytállni – mondta a szerb szakember.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.