Ritka bravúr Gulácsitól: gólpasszt adott a Köln ellen

Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig 4-2-re nyert a Köln vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának zárómérkőzésén. A magyar válogatott kapus a védésein felül gólpasszal segítette az együttesét, amely a győzelemmel újra dobogós, feljött a harmadik helyre a Bayern München és a Dortmund mögé.

Magyar Nemzet
2020. 06. 01. 22:31
GULÁCSI Péter
Gulácsi Péter meglepetésekre számít Fotó: Filip Singer Forrás: MTI/EPA/Filip Singer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulácsi nagy pillanata az 50. percben jött el. Lehúzott egy beadást, gyorsan felmérte, hogy Timo Werner rajtra kész, tökéletes pontossággal rúgta ki kézből a labdát a szélvész gyors csatár elé, akinek csak a kapuig kellett robognia vele, s nem is hibázta el.

A videó a jelenetről ITT látható.

– Amint megvolt a labda, láttam, hogy Timo (Werner) megindul, s óriási terület van előtte. Valóban szép passzt adtam, ám a ziccert be kell lőni, s Timónak ez sikerült – nyilatkozta a DAZN portálnak

A lipcseiek másik magyar válogatott játékosa, ezúttal csereként sem lépett pályára.

A Bundesliga élcsoportja a 29. forduló után: 1. Bayern 67 pont, 2. Dortmund 60, 3. Leipzig 58, 4. Mönchengladbach 56.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.