Szeptemberben elhagyja az angol válogatott a Wembleyt

Southamptonban, a St. Mary's Stadionban játssza szeptember 10-i, Koszovó elleni Európa-bajnoki selejtezőjét az angol labdarúgó-válogatott.

Forrás: MTI2019. 05. 01. 18:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angol szövetség (FA) szerdai bejelentése szerint 2006 óta ez lesz az első alkalom, hogy a tavaly világbajnoki elődöntős együttes nem a londoni Wembley Stadionban játssza hazai mérkőzését. Az FA-nek ugyanis az a célja, hogy az ország különböző pontjain lépjen pályára a Gareth Southgate irányította válogatott, amely oroszországi menetelésének köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A júniusban Nemzetek Ligája-elődöntőt játszó angolok legutóbb 2002-ben szerepeltek Southamptonban, akkor 2-2-es döntetlent játszottak Macedóniával.

A háromoroszlánosok két győzelemmel kezdték a 2020-as Európa-bajnoki selejtezőt: előbb hazai pályán a cseheket győzték le 5-0-ra, majd Montenegróban arattak 5-1-es sikert. Az A csoportban még Bulgária szerepel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.